Waarvoor gebruiken wij uw email-adres?

Voor onze praktijk is de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg zeer belangrijk en wij toetsen deze kwaliteit dan ook op continue basis. Hiermee streven wij er naar om de kwaliteit van zorg vanuit uw optiek als patient, te verbeteren. Uw ervaring als patient is dus van essentieel belang!

Om te meten wat u als patient heeft ervaren met betrekking tot kwaliteit en zorgverlening binnen onze praktijk, verstuurt een onafhankelijk en geaccrediteerd meetbureau, genaamd Fysio Prestatie Monitor (Qualizorg BV), dagelijks vragenlijsten naar patienten die binnen onze praktijk zijn behandeld en vrijwillig deelnemen aan dit onderzoek. Met de Fysio Prestatie Monitor waarborgen wij uw anonimiteit en de kwaliteit van de meting. Uw ingevulde vragenlijst wordt dus anoniem verwerkt. Dit betekent dat niemand ooit zal weten wie welke antwoorden heeft gegeven. De gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt dan voor het toetsen van de kwaliteit van de verleende zorg. Invullen is vrijwillig en heeft geen enkele invloed op de zorg die u (of uw kind) krijgt. Het kost u ongeveer 10-15 minuten om de vragenlijst in te vullen.

U begrijpt dat wij uw hulp hierbij nodig zijn. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze praktijk en u helpt ons om de dienstverlening binnen onze praktijk te verbeteren.

Vorig jaar beoordeelde u onze praktijk met een 8,3

Een fantastische score, waar wij als praktijk trots op zijn.

Samen werken we zo aan een praktijk met zorg door zorg bewust te meten.